torstai 29. syyskuuta 2011

PuB törmäsi Kelohonkaan

Kelohonka – PuB
95–60 (37–34)

Espoon Honkahallissa pelattu torstai-illan myöhäisottelu oli etenkin jälkimmäisellä puoliskollaan kotijoukkue Kelohongan riemujuhlaa.

PuB jaksoi ensimmäisen puoliskon. Onnistuneilla yksilösuorituksilla sen onnistui puoliaikaan mennessä kammeta kolmen pisteen päähän, mutta sitten hämäläiset väsähtivät. Fyysisistä ja aggressiivisesti puolustavista A-juniori-ikäisistä koostuva espoolaisporukka ratkaisi kamppailun edukseen kolmannella kymmenminuuttisella, joka päättyi kotijoukkueen hyväksi 28-16.

Koripallo-ottelun voittaa se joukkue, joka on halukkaampi tekemään työtä, uurastamaan kummassakin kenttäpäädyssä. Kotijoukkueen aloitteellinen, iholle pyrkivä prässipuolustus imi vierailijasta mehut. PuB:n hyökkäämisestä tuli passiivista ja seisoskelevaa. Ottelun päätösneljännekseltä lyötiin pöytäkirjaan murskaavat 30–10-lukemat.

– Meillä jäi asennepuolelle parannettavaa. Pitää olla valmis pelaamaan, tekemään työtä kentällä. Nyt oltiin pehmeitä – lähinnä katseltiin, mitä vastustaja tekee. Ei otettu aloitetta omiin käsiin, summasi 16 pisteen iltapuhteen tehnyt PuB:n tuore pelaajavalmentaja Timo Turunen. Etunimikaima Teivaanmäki nosteli 11 pistettä, Tomi Koppo 8 ja Ari Lehtola 7.