sunnuntai 4. joulukuuta 2011

PuB 2 rynnii kohti kärkeä - nyt kaatui TaiNMKY

TaiNMKY 101 - PuB 2
52-57 (30-38)

Punaportin Bluesin kakkosjoukkue otti aimo harppauksen kohti ykköspaikkaa koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonan A-lohkossa kukistamalla Kisahallissa helsinkiläisen Taivallahden NMKY 101:n niukoin lukemin 57–52.

Kuuden voiton joukkueet tavoittelivat kärkipaikkaa kumpikin – PuB yhden ja helsinkiläisremmi kahden tappion rasittamana. Kiihkeätunnelmaisen sunnuntai-illan jännärin ratkaisun avain oli hämäläisjoukkion leveämpi materiaali: kuusi miestä työsti tasaisia pistesaldoja siinä missä kotijoukkue eteni kahden kaukoheittäjänsä varassa. PuB:n tehokaksikko oli 12 pistettä upottanut Lasse Vuorinen ja 11 pinnaa nakellut Matti Heikka.

Muut pistemiehet:
Jukka Hillo 1, Petu Mattila 2, Ville Reponen 7, Touko Helanen 8, Jani Postman 8 ja Hese Niemi 8.

Pelin erikoisuus:
Kamppailu oli varsin fyysillinen. Vastustaja oli nuori ja nälkäinen. Suunsoittoa kuultiin puolin ja toisin. Kanta-Hämeen Jarkko Ruutu Petu Mattila sai käkättimeen, mistä seurasi kaksinkertainen eu-virhe - epäselvien vaiheiden jälkeen sekä lyöjää että lyötyä rangaistiin, vaikka koulussakin opetetaan, että älä lyö lyötyä. Toisena erikoisuutena mainittakoon tämä: SP oli "vatsapöpössä". Silmäniskuhymiö. Hehe. Hehe. Hehe. He.

Ottelun kulminatsioonepiste:
Toisella neljänneksellä PuB riuhtaisi itsensä karkumatkalle. Miten se onnistui? No siten, että ylistrategi Mattila komensi joukkonsa paikkapuolustukseen, ja kehittelipä pataljoonankomentaja pääkopastaan vielä pari aivan uutta hyökkäyskuviotakin stadilaisten päänmenoksi.

Lainatut:

"Pojat. Me ei olla tultu sunnuntaipäivänä tänne saakka häviämään." 
-pelaajavalmentaja Petu Mattila hävityn ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen.

"On ihanaa, että Matti Heikasta, entisestä Nalle Puhista, kuoriutui tässä matsissa oikea perseeseen ammuttu venäläinen emokarhu."
-Petu Mattila huippuottelun pelanneen Heikan avauspuoliskon väkevistä otteista

PuB 2 päättää syyspuolikkaansa torstaina 8.12. klo 18 pelattavaan kotiotteluun. Vastustajaksi Ojoisten koululle saapuu A.C. Kervo Keravalta.