Haka löylytti PuB:n kakkosta Valkeakoskella

vs.
PuB 2

94-70 (52-45)

Punaportin Bluesin kakkosjoukkue käväisi harkkamatsissa Valkeakoskella, Haka-Basketin vieraana.

Seitsenpäinen PuB 2 pelasi ensimmäisen kymmenminuuttisen (15-26) loistavaa peliä: sekä uudet että vanhat kuviot onnistuivat ja heittopeli kulki. Toinen jakso oli tahmeampi: tuoreet hyökkäyspelit eivät enää ottaneet onnistuakseen, ja läntisen 5. divisioonan kymmenmiehinen porukka kampesi puoliaikaan mennessä johtopositioon (37-19).

Toisella puoliajalla alkoivat hämäläisten jalat painaa. Kolmoskympillä tehtailtiin vain yhdeksän pistettä (18-9) ja päätösjaksokin meni kotijoukkueelle (24-16) paljolti epätoivoisten yksilösuoritusten ja niistä johtuneiden pallonmenetysten seurauksena. Yksi harmillinen loukkaantuminenkin koettiin, kun Antti Ruponen vempautti toisen puoliajan alkajaisiksi nilkastaan kehnon. Pikaista paranemista, Rupoman!

Ilahduttavaa: laadukkaat tuomarit, PuB:lta onnistunutta yksi-vastaan-yksi-pelaamista ja parhaimmillaan vallan mainiota heittopeliä.

Mies mieheltä: Jukka Hillo 15 p., Touko Helanen joitakin kolmosia, Antti Ruponen pari kolmosta (on ottanut välimatkan määrämittaisiinsa selvästi mallia Daddy Joutsimolta), Pena Mattila lähinnä puolenkentän keskivartalotaklauksia, Japo Postareff korin alta ohi, Repe Salomaa vähän ujona mutta paljon perusvarmoja peliminuutteja sekä J-Hawk tiukkaa puolustuslevypallomässyä kumpainenkin jalka tiukasti parketin pinnassa.

Valmentajan sanoin: "Tänään tuomarit olivat kentän parhaat pelaajat. Niiltä tuli jopa yksi sisäänheitto Toukolle. Tuomari syötti pallon Toukolle ja kehotti jatkamaan siitä. Joo, ja harjoituspelithän ovat olemassa sitä varten, että niissä harjoitellaan. Kauden virallinen tavoitteemme on sarjapaikan säilyttäminen, mahdollisimman monta tekua kauden päättäjäisiä silmälläpitäen sekä coach Big Dogille yksi onnistunut kolmonen ennen vuodenvaihdetta."