AC Kervo-
PuB 2

30-67
(17-40)

Miesten eteläisen alueen 5. divisioonasta ylöspäin yrittävä Punaportin Bluesin kakkosjoukkue kohtasi kauden viimeistä edellisessä ottelussa Keravalla AC Kervon.

Hämäläisjengi ei antanut kotijoukkueelle mahdollisuuksia, vaan himomuussasi voittoon vakuuttavin 67-30-lukemin. Puolustuspäässä kahdeksanmiehinen PuB jätti Kervon ennätysalhaiseen korisaldoon. Hyökkäyksessä onnistuttiin leveänä rintamana. Peliaikaakin riitti jokaiselle reissuun lähteneelle mukavasti.

Hämeenlinnalaisten tehopäällikkö oli 20 pistettä pussittanut Lasse Vuorinen. Heikki Niemi upotti 16 pojoa ja peli peliltä parantanut Matti Heikka täyden kympin. Jaksotulokset olivat 11-20, 6-20, 7-12 ja 6-15. Muut pistemiehet: Ville Reponen 9, Touko Helanen 6, SP Hakamäki 4 ja Petu Mattila 2.

Kuriositeetti: päätösneljänneksellä Lasse Vuorinen teki joukkueen 15 pisteestä kahdeksan neljän minuutin kenttäkomennuksensa aikana.

PuB:n urakka runkosarjassa päättyy torstaina 5.4. Ojoisilla klo 18.15 alkavassa ottelussa porvoolaista Boston Bullsia vastaan. Panokset ovat kovat, sillä voittaja etenee nousukarsintoihin ja hävinnyt pelaa ensi kaudellakin 5. divisioonaa.