keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Hämäläisraato sai päätöserässä armoniskun - nuori ja energinen TomPo yllätti PuB:n Kisahallissa





TomPo - PuB

67-61 (27-37)







Kolmosdivarilohkonsa kärkeen tähtäävän PuB:n suunnitelmat kokivat pienen tilapäisen takaiskun, kun yllättävän energinen TomPo taulukon puolivälin tietämistä otti vakuuttavilla otteilla omansa.

Kisahallin B-puoli on PuB:lle paha paikka pelata. A-puolella taotaan yli satapisteisiä lukemia, mutta B-puoli pitää porukan pienissä pojoissa. Näin siitäkin huolimatta, että pelin ensimmäisen puoliskon PuB pelasi aivan omalla tasollaan: pallo kiersi ja tulosta tuli. Vielä puoliajalla tilanne oli – Eetu Koivuniemen kolmosten ja Lassi Utrion kakkosten siivittämänä – PuB:lle 37–27.

Kolmosjaksolla (15–12) painoi yksitoistamiehinen kotijoukkue kaasupolkimen pohjaan kumpaisessakin kenttäpäädyssä. Aggressiiviseksi kiihotettu puolustuspeli tukahdutti PuB:n pääsyn korinaluskahinoihin, ja kun kaukaakaan ei koriraudan liepeille osunut, oli helsinkiläisporukan aika antaa armonisku painavin jaloin kituvalle hämäläisraadolle.  Fyysinen peli sekoitti PuB:n pasmat, ja päätösjaksolla nuori ja energinen TomPo jyräsi valotaululle tylyt lukemat 25–12.

Teivaanmäen Timon ja Nurmion Joen puuttuminen näkyi ja tuntui. Toisaalta, uusi pelaajamme Michael Vonsier debytoi onnistuneesti. -Harri Tuomi


PuB:n pisteet: Lassi Utrio 19, Ari Lehtola 17, Eetu Koivuniemi 12, Miikka Kilpinen 7, Michael Vonsier 6, Ville Reponen 0 ja Matias Suonpää 0.