sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Punaportin Blues takoi Supereita vastaan Sateenkaarihallin valotaululle himogiganttiset jättilukemat





PuB - Superit

127-68 (71-37)






Väkevään pelivireeseen intoutunut Punaportin Bluesin edustusjoukkue sai Ojoisten Lastentaloon vieraakseen helsinkiläisen lohkojumbon Superit. Nähtiin varsin epätasaväkinen ottelu. Epikset jaot.

Heittotilaa riitti alusta alkaen. Ari Lehtola nakkeli jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella kolme kolmosta verkon perille, Nurmion Joekin puoliaikaan mennessä saman setin... Avausjakso kirjattiin PuB:lle 38-17. Yleisöä oli paikan päälle saapunut kivasti - toistakymmentä.

Ratkaisijoita hämäläisporukasta löytyi, ja valotaululle paiskottiin aikamoinen puoliaikatulos: 71-37. Ei Superit huono porukka ollut, mutta jompikumpi tässä on nyt väärässä sarjassa. Kakkosjakso päätettiin Matias Suonpään himoblokkiin korin alla. Läimäys kuului uuden Elenia-areenan rakennustyömaalle saakka ja Lastentalon lautaverhoiluun jäi pallonmuotoinen kuoppa.

Toisella ottelupuoliskolla Timo Teivaanmäki nosteli hyökkäyslevypallot koripussukkaan. Vastustaja oli suht pitkä, mutta ei vahva. Kolmosjakson päätteeksi Dzhou puhkaisi hugen, ja peli oli sillä kukko. Tai oikeastaan se oli sitä jo aika paljon aikaisemminkin. Jakso päättyi tilanteeseen 101-55.

Päätösjaksolla korintekovauhti hieman rauhoittui. Puolentoista minuutin pelin jälkeen Lehtola osui vaparin. Se oli tämän viimeisen kymmenminuuttisen kohokohta. MVP: Ari Lehtola. Kovat heittoprosentit höystettynä viidellä kolmipisteisellä.

PuB:n pistemiehet: Ari Lehtola 31, Lassi Utrio 24, Joe Nurmio 23, Timo Teivaanmäki 17, Misu Kilpinen 16, Ville Reponen 14, Eetu Koivuniemi 2 ja Matias Suonpää 0.