sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Punaportin Blues murskasi kärkikamppailussa Petäjän ja kuittasi voitollaan pääsylipun kuun lopun April Madness -nousukarsintaturnaukseen!





Petäjä - PuB

72-94 (33-45)






 
Punaportin Bluesin edustusjoukkue päätti runkosarjansa Tapiolan urheiluhalliin.


Täysin uudistuneen Petäjän alkuverryttelypelote oli melkoinen. Parkettia asteli muiden muassa Aleksi Wuorenjuuri, jonka koripallomeriittejä älköön tässä käsiteltäkö, sillä avausjaksosta lukien PuB jätti kuvat kumartelematta ja teki, mitä osasi – mätti koreja. Laituri Lassi Utrion johdolla hämäläismiehistö kirjautti puoliaikatulokseksi 33–45.


Kolmannella kymmenminuuttisella Petäjä tiivisti puolustustaan ja sai PuB:n organisoidun hyökkäyksen tukahtumaan. Kotijoukkue vei neljänneksen lukemin 24–21. Hämeenlinnalaisten onneksi Utrion ohella heittokätensä oli ehtinyt lämmittää tulikuumaksi myös Joe Nurmio, jonka johdolla PuB murskasi Petäjän lopullisesti lukemiin 15–28 päättyneellä viimeisellä jaksolla.


"Ei tässä voi muuta tehdä, kuin kiittää koko joukkuetta upeasta työstä. Runkosarja on nyt pelattu ja edessä ovat kuun lopun nousukarsinnat, jotka saatamme päästä järjestämään."
-PuB-koutsi Harri "Haba" Tuomi


PuB:n pisteet: Utrio 38, Nurmio 27, Miikka Kilpinen 11, Eetu Koivuniemi 9, Michael Vonsick 4, Ville Reponen 2, Joni Laitinen 2, Timo Teivaanmäki 1 ja Matias Suonpää.