lauantai 4. joulukuuta 2010

PuB - Kelohonka (4.12.2010)

Kauden tiukin matsi

PuB - Kelohonka 71-69 (34-31)

Lassi Utriosta tuli Lammin liikuntakeskuksen sankari: mies upotti ratkaisukolmosen vain 0,8 sekuntia ennen loppuvihellystä.

Espoolainen Kelohonka on lohkonsa kärkiporukoita. Tämän tappiollisen ottelun jäljiltä se löytyy kolmentoista joukkueen lohkostaan paikalta viisi. PuB luetaan vielä toistaiseksi häntäpään väkeen sijoituksellaan yhdeksän. Kahden pisteen turvin irronnut voitto voidaan laskea jonkinlaiseksi yllätykseksi, joita kevätpuolella varmasti tarvitaan, kun aletaan tutkailla putoamisviivan ylle ja alle sijoittuvia porukoita...
 
Tätä kotiottelua leimasi jonkinlainen väsyneisyys - ja ailahteleva tuomarilinja. Sitten: pelattiin, pelattiin, pelattiin - kunnes aikaa oli jäljellä vajaa sekunti. Pallo Utriolle, ja peli oli sillä kukko. Kelohongalta puuttui joitakin kovia junioreita ja PuB:lta Timo Teivaanmäki, joka vastaa kuutta viiva kahdeksaa junioria, joten melkoisen tasainen oli asetelma paperillakin.

Lassi Utrio heitti 21 pistettä, Miikka Kilpinen 12 ja Mika Halttunen 10. Näistä jälkimmäisin pani pallon kiertämään oikein mallikelpoisesti. Takamiespelistä kymppi miinus, siis. Muitakin pistemiehiä oli matkassa: Teemu Viertola 8, Tomi Koppo 7, Eetu Koivuniemi 6, Ari Lehtola 2, Janne Hamari 2 ja Lasse Lehtonen 0.

PuB pelaa seuraavan ottelunsa Hyvinkään Martinhallissa, Pontevan vieraana tiistaina 7.12. klo 19.30.