keskiviikko 15. joulukuuta 2010

UJ Äiti - PuB (14.12.2010)

Mutsi otti revanssin

UJ Äiti - PuB
100-88 (57-48)

Punaportin Bluesin syyspuoliskon viimeinen ottelu jätti parannettavaa - ensimmäistä vierasvoittoa vaanitaan seuraavan kerran vuonna 2011.

Syksyn kohtaamisessa, kauden avausottelussa, PuB oli 15 pistettä parempi. Nyt seitsenmiehinen vierasjoukkue - vahvistettuna kahdeksannella äijällä, kakkosjoukkueen Petu Mattilalla - jäi kuuden korin verran lohkoviitosen jalkoihin.


Mattila toi puolustuspään pelaamiseen positiivista energiaa, mutta tänään se ei riittänyt, sillä erityisesti SM-sarjakonkari Samu Langin tulivoiman edessä joutui koko PuB:n puolustus nostamaan kädet pystyyn ja viskaamaan valkoisen pyyhkeen kehään.


Vaan löytyi heittäjiä hämeenlinnalaisistakin: Ari Lehtola yritti yhdeksää kolmosta - kuusi osui. Janne Hamari onnistui kahdessa kolmesta ja Eetu Koivuniemi kahdessa viidesta. Miikka Kilpinen yritti kerran, onnistui, ja Lassi Utrio onnistui yhdessä neljästä.


PuB ei missään vaiheessa johtanut ottelua, mutta pääsi takaa-ajoasemassa jo parhaimmillaan kolmen pisteen päähän... Pelaajapulan (saman verran miehiä kotona kuin vierasretkellä) rasittama hämeenlinnalaismiehistö ei kyennyt irrottamaan itsestään riittävää energiaa voimasuhteiden kääntämiseksi päälaelleen.


Pisteiden ja levypallojen tehtaileminen jakautui seuraavasti: Kilpinen 24/13, Lehtola 18/8, Utrio 18/2, Koivuniemi 16/1, Hamari 6/4, Tomi Koppo 4/0, Matias Suonpää 2/4 ja Petteri Mattila 0/0. Nyt PuB siirtyy joulutauolle sijoituksenaan 11. pykälä kolmentoista joukkueen lohkossaan.


Erityishuomiota tilastoista:
-erinomaista vapaaheittopeliä: Kilpinen 3/3, Utrio 3/4 ja Koivuniemi 2/2.
-Matias Suonpään kakkoset osuivat sataprosenttisesti, Lassi Utrion 6/18.
-eniten pallonriistoja: Lassi Utrio 3 kpl
-PuB:lla ei yhtäkään heitontorjuntaa - "Mutsi" osasi valita heittopaikkansa...