torstai 24. helmikuuta 2011

FC Passe - PuB (24.2.2011)

FC Passe - PuB

97-80

(38-35)


Peli-ilo katosi

Putoamisvaaran kurimuksessa rimpuilevat Passe ja PuB etenivät ensimmäisen puoliajan tasavahvoina, mutta toisella helsinkiläisjoukkue jyräsi henkisesti veltostuneen PuB:n.

Ottelun alku oli hämeenlinnalaisittain mainio: PuB rynnisti johtoon 12-2, mutta jo pian, ensimmäisen neljänneksen loppupuolella kotijoukkue tuli ensin rinnalle, sitten ohi ja matsin loppua kohden - kauas kauas tavoittamattomiin.

PuB:n takamiehen Mika Halttusen puuttuminen näkyi. Hyökkäyspeli tyrehtyi. Yksi äijä yritti jotakin, muut katselivat uteliaina, mitä. Peli-ilo katosi, samoin joukkuepeli. Passe työsti tasalaatuista priimaa. Lassi Utrio sentään intoutui 34 pisteen iltapuhteeseen, Miikka Kilpinen 15:n ja pelaajavalmentaja Ari Lehtola 12:n.

Voitollaan Passe on nyt PuB:n kanssa tasapisteissä (14 p.) - molemmilla on seitsemän voittoa. Teemu Viertolan vaparilla PuB sai joukkueiden välisen korieron tasoitetuksi (!) - jännittävää, jännittävää... Himoittu ysipaikka sarjassa on molemmille joukkueille vielä aivan realistinen saavutettava.


Vaan miten on asiain laita lauantaina klo 12.30, kun PuB kohtaa kotiluolassaan Hämeenkaaressa rakkaan naapurinsa Hyvinkään Pontevan? Sanomattakin on selvää, että tässä ottelussa panokset ovat tähtitieteelliset! Tule siis paikalle ajoissa, sillä katsomo täyttyy kumpaisenkin joukkueen kannattajista nopeammin kuin Hämäläisen Kalevin polttareiden osallistujalista!