Munkki pesi PuB:n kakkosen

UkMuPo - PuB 2

54-53 (31-31)

Helsingin urheilutalon lattiapinta oli käsipalloilijoiden jäljiltä pihkainen ja tervainen.

Hämeenlinnalaisjoukkue pelasi ilman Lasse Vuorista, mutta pelasi komeasti - jopa kauden parastaan esitellen. Vaikka kaukoheittovoimaa puuttuikin, sentterit onnistuivat: ukot pussittelivat yli puolet joukkueen pisteistä siten, että Jani Postareff kasasi kymmenen ja loput yhteensä kaksikymmentä. Puolustuspäässä Ukko Munkin Poikien suurin uhkatekijä Antti Huotilainen pelattiin pimentoon.

UkMuPo on kärkiporukka, kolmen parhaan joukossa, joten PuB:n peliesitys oli kunnioitettava. Jo puoliaikatulos 31-31 antoi odottaa varsin jännittävää, viimeisille sekunneille tasaväkistä kamppailua. Tämä siitäkin huolimatta, että "kuudenkymmenen pisteen vauhdissa ollut" Petu Mattila muljautti heti pelin alussa, kaksi minuuttia alkuvihellyksestä, ainokaisen korinsa jälkeen nilkkansa ja joutui jättämään pihkaisen ja tervaisen pelialustan. Myös Lauri Kalpala loukkasi nilkkansa ottelussa.

Miespuolustus toimi. Hyökkäyskin. Hese Niemi pyssytti 13 pistettä. Vielä viimeisillä sekunneilla pääsi Jani Postareff yrittämään ratkaisukoria, mutta pallo pyörähti koriraudasta ulos ja sarjapisteet jäivät Helsinkiin. Ukko Munkin Pojilla on edelleen vain yksi tappio sarjassa - PuB patikoi "about keskivaiheilla"...

Tänään Ojoisten koululla klo 18.30 pelattavassa ottelussa on vastassa ylivoimainen sarjakärki Wecan. Mitkä ovat Lasse "Viiltäjä-Jack" Vuorisen aseet kauniaislaisten kaatoon? Tule paikan päälle tsekkaamaan asia!