torstai 29. marraskuuta 2012

PuB:n kakkonen väsytti Tiksin prinssit



BTT - PuB 2
59-87 (32-40)

Sarjakärkeä jahtaava Punaportin Blues 2 teki retken Tikkurilaan, sarjataulukon pahnanpohjimmaisen, toistaiseksi voitottoman Basket Team Tikkurilan vieraaksi. Tunnelma oli estoton ja vapautunut.

Retkue aakkosjärjestyksessä: Daddy. Haukka. Hillo. Igor. Postareff. SP. Vuorinen. Kuin ne kuuluisat seitsemän veljestä sillä erotuksella, että tällä seitsikolla oli matkassaan alati valpas kaitsija Big Dog Iso Koira Petu Mattila. Menomatkalta raportoitiin tällaisia:

"PuB kakkosessa ei ke-nel-lä-kään ole kausikorttia avaukseen." (Petu)

"Kukaan ei sitten v*ttuile tuomareille. Ei edes SP." (Petu)

"Taas on Jyrki Salovaara merkitty tuomariksi."  (Lasse)

"Vedin just pehmispyörteen matkaevääksi." (Lasse)

"SP:ltä on korvakorut hukassa." (Lasse)

"Maku oli turkinpippuri." (Lasse)



















SÄKEITÄ PIMEÄSTÄ

moottoritie on harmaa ja musta
vain tähdet valaisevat taivasta
pimeyden keskellä
autojen valot
muodostavat 
helminauhaa......................

(Petu Mattila 29.11.2012)


samanlainen pyörre sinne korin alle
kuin Kärpillä on just nyt
keskialueella

(Petu Mattila 29.11.2012)



KORIPALLO-OTTELU

BTT on keski-iältään "jotain 35". Se on runsaslukuinen porukka, joka ottaa paljon aikalisiä.

Yhdellä aikalisällä PuB:n valmentaja Petu Mattila ohjeisti jengiään näin: "Pelataan pitkiä hyökkäyksiä, jotta päästään 20 pisteen erolla päätöserään ihan vain pelailemaan."

Toinen Mattilan toisen ottelupuoliskon motoista kuului: "Vältetään virheitä, pelataan kovaa." Ja näin tehtiin. Erityisesti Igor Jacovic katkoi tiksin prinssien syöttöjä kuin Hämäläisen Kalevi parisuhteita. Mies pysähtyi vasta seinän kohdalla - vastentahtoisesti.

"Erätulokset. 13-22. 19-18. 10-19. Neljäs jakso meneillään. Fiksua puolustusta, ei juuri virheitä." (Coach Big Dog Iso Koira Petu Mattila tekstiviestissään klo 21.17)

Puoliaika 32-40.

Kolmannella jaksolla esiin astui tämänkin artikkelin pääkuvassa laulava Jukka Hillo, josta koutsi lausui näin: "Sanotaan heti kärkeen, että Jukka Hillo painoi yhden kolmipisteisen häneen. Sitä en tule koskaan ymmärtämään, että miten Jukka Hillon kolmipisteinen voi upota häneen, kun pallo ei koskaan, missään vaiheessa heittoa, käy koriraudan yläpuolella."

Charles Barkley -tyyppisesti korin alle muussaava Hillo pelasi PuB-historiansa parhaan pelin ja nousi itseoikeutetusti ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kun valmentaja Mattilalta kysyttiin, voiko Hillolle jo myöntää supertähtistatuksen, Mattila vastasi näin: "Se riippuu asteikosta. Asteikkoa tuntematta voin silti myöntää Hillolle supertähtistatuksen."

Tässä ottelussa jokainen PuB-pelaaja ylitti normaalitasonsa. Tämä ottelu oli optimus maximus.

Jyrki Salovaaraa ei taaskaan näkynyt, vaikka mies oli nimetty tuomariksi.

Kun kausi 2012-2013 päättyy, PuB 2 isännöi BTT:n viimeistä ottelua. Jatkot ovat kuulemma Hämeenlinnan Cumuluksen yökerho NightLifessa, joten kaikki sinkkumuijat sinne! Niin, ja kun naisjuttuihin nyt päästiin, on sanottava, että Tikkurilan tytöt kaipasivat Lauri Kalpalaa (!).


"Aika laiskaa perusvääntöä. Kaikki kreditti vastustajalle hyvästä taistosta."
(Lasse Vuorinen)


Pisteet: Jukka Hillo 18, Lasse Vuorinen 18, Jani Postareff 14, Igor Jacovic 12, SP Hakamäki 12, Antti Isohattu Joutsimo 10, Juha Haukka 3.