lauantai 10. marraskuuta 2012

Visa-Basket niisti PuB:sta mehut

Visa-Basket – PuB
89 – 67 (53 – 34)

Punaportin Bluesin edustusjoukkue kohtasi Pirkkolan palloiluhallissa helsinkiläisen Visa-Basketin. Sarjataulukon keskimmäinen ei pelästynyt peräpäästä ponnistavaa hämeenlinnalaishaastajaa, vaan piti pisteet kotiluolassaan möygevällä tuloksella 89 – 67.

Kahdeksanmiehisenä vieraspelimatkan taittanut PuB onnistui puolustuspäässä jotenkuten. Tällä kertaa hyökkäys oli se, mikä tökki. Visa-Basketin iholle tuleva, herhiläismäisen ärhäkkä pelityyli oli hämäläisjengille myrkkyä – syöttöyritelmät katkottiin turhauttavan tehokkaasti. Peli oli selvä jo puoliajalla, jolle poistuttiin tilanteessa 53–34, mutta kolmannella neljänneksellä PuB jaksoi vielä piristyä: se voitti kymmenminuuttisen niukasti 16–11. Päätösjakso olikin taas kotijoukkueen heiniä.

Kehnosta syöttöpelistä huolimatta pisteitä saatiin aikaiseksi. Laituri Lassi Utrio kirjautti 19 pinnaa ja sentteri Miikka Kilpinen 18. Toinen pitkä poika Eetu Koivuniemi osui 11 pojon verran ja pelaajavalmentaja Ari Lehtola yhdeksän. Ville Reponen ja Antti Kaivonen nakkelivat viisi pistettä per sierainpari. Matias Suonpää ja Miika Koskinen jäivät pistemerkinnöittä. Visa-Basketin pisteidentekijät saatat löytää tästä linkistä.

Sarjataulukon viimeistä edellisen pykälän PuB hakee kauden kolmatta voittoaan tulevana lauantaina 17.11. klo 17.30 Hämeenkaaressa, jonne vastustajaksi saapuu niin ikään sarjan hännillä tarpova Vantaan Pussihukkien ykkösporukka.