sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Pussihukat peittosi PuB:n

PuHu–PuB 90–69 (35–37)

Miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa mittelevä Punaportin Bluesin edustusjoukkue kärsi neljännen perättäisen tappionsa Hämeenkylän koululla Vantaalla, Pussihukkien vieraana. PuHu kaappasi kolmannen voittonsa reiluin 90–69-lukemin ja kapusi kahdentoista joukkueen sarjataulukon neljännelle pykälälle.

PuB oli matkassa seitsemällä miehellä – yhä ilman jalkavaivaista ykköspyssyään Lassi Utriota – ja hallitsi kenttätapahtumia läpi ensimmäisen ottelupuoliskon. Puoliaikatulos 35–37 enteili varsin tasaista vääntöä, mutta toisin kävi: kaksi viimeistä kymmenminuuttista olivat nälkäisemmän kotijoukkueen riemujuhlaa. Hämeenlinnalaismiehistön jalat toki jaksoivat, mutta henkinen kantti petti – passivoiduttiin ja turhauduttiin. Parhaiten vantaalaisten kyydissä pysyivät 19 pistettä upottanut Ari Lehtola ja 15 pinnaa mieheen heitelleet Timo Teivaanmäki ja Miikka Kilpinen.

Viimeisten viikkojen aikana harvakseltaan täyden treenimiehistön kasaan saanut PuB kärsii tällä hetkellä paitsi harjoituksen puutteesta, myös tietynlaisesta virkamiesmäisyydestä parketilla.
– Kaikesta tekemisestämme puuttuu se viimeinen terävyys. Menee pelailuksi. Meiltä puuttuu myös kilpaurheilijan asenne ja halu voittaa, summaa pelaajavalmentaja Timo Turunen.

Ensimmäistä voittoaan jahtaava PuB pelaa seuraavan kotiottelunsa maanantaina 31.10. klo 19.30 Hämeenkaaressa, jonne vastustajaksi saapuu keskikastin porukka, espoolainen PUS-Basket.