lauantai 21. tammikuuta 2012

PuB sai Keravalta käkättimeen












Keravan Energia Team - Punaportin Blues

83–61 (46–27)

Sarjakolmonen KET oli tyly isäntä koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonan ottelussa Keravalla.  

83–61-voitollaan se kasvatti hämeenlinnalaisjoukkueen tappioputkea kuuden ottelun mittaiseksi ja samalla vahvisti mahdollisuuksiaan päästä kevään ykkösdivisioonakarsintoihin, joihin selviytyy kahdestatoista joukkueesta neljä parasta.

Ottelu oli tietoteknisesti erityislaatuinen, sillä kotijoukkue videoi sen suorana nettiin ns. live stream -tekniikalla. Nettiyleisö sai todistaakseen, kuinka avausjaksolla Kerava rynnisti oitis 16–3-johtoon.  PuB teki parhaansa, mutta ei koskaan toipunut alkushokista; sen miehekästä takaa-ajoa varjostivat tarpeettomat suunsoittovirheet.

Kentän tehokkain pelimies oli taannoin hämeenlinnalaisjenginkin kanssa treenannut Arsene Towa. Joukkuetoveri La Trice Little jakoi sekä korintekovastuuta että Towalle oivallisia korinalussyöttöjä. Tätä kaksikkoa ei ollut pysäyttäminen. Se nähtiin erityisesti kolmosjaksolla, joka on usein PuB:lle se synkin. Niin nytkin: keravalaisten prässipuolustus imi hämäläisistä mehut ja päätösneljännekselle lähdettiin lukemista 68–44. Voiton avain oli levypallopeli – irtokuulat jäivät keravalaishyppysiin.

– Vastustaja pääsi yrittämään jokaista koriaan viisi kertaa. Kovuutta tarvitaan, tiivisti pelaajavalmentaja Ari Lehtolaa sijaistanut Timo Turunen. 


Kovimmat pistejarmot/Kerava:


Towa 26 (jo 1. ottelupuoliskolla!), Little 14, Mua 12, Korhonen 10.


PuB:n pisteet:


Utrio 23, Turunen 15, Teivaanmäki 11.



PuB pelaa seuraavan ottelunsa maanantaina klo 20.30 Hämeenkaaressa. Vastassa on vantaalainen Pussihukat.