lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pam-pam-Passe takoi Kaaren valotauluun reilun markan



PUB
vs.
PASSE
76-108 (23-53)



Punaportin Bluesin kauden viimeistä edellinen matsi koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa pelattiin Hämeenkaaressa helsinkiläistä FC Passea vastaan.

FC Passe on tod. näk. ns. April Madness -joukkue. Se tulee osallistumaan huhtikuisiin putoamiskarsintoihin. PuB puolestaan on putoajan paikalla, joten tämän ottelun panos ei ollut suuren suuri - ja se näkyi Kaaren kumialustalla. Suurin nälkä oli pelureista poistunut.

Kotijoukkue osallistui tähän kohtaamiseen seitsemällä miehellä, joista aloitukseen marssi viisikko Joni Laitinen - Hese Niemi - Eetu Koivuniemi - Misu Kilpinen - Ville Reponen. Vaihtopenkiltä aloittivat M2D-MVP Lassi Utrio ja Matias Suonpää.

Passe paukutteli kolmosilla itsensä karkumatkalle jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella. Koriero syntyi siitä, että PuB teki korinsa vapaaheittoviivalta ja Passe kaaren takaa. Kumpikin joukkue onnistui tekemisessään, mutta tsadilaisvieraan kolmosprosentit olivat suorastaan murhaavia.

Punapaitainen Passe löytyy sarjataulukon 9. pykälältä ja valkoinen PuB sijalta 11. Tasaisuus taulukkosijoituksessa ei tarkoita tasaisuutta pelikentällä - tänään vieras oli paitsi pirteämpi, myös halukkaampi jo heti parivaljakon Kylkilahti - Hiltunen puhalluksesta lukien. 

Ensimmäinen jakso päätettiin tilanteessa 13-25.


Camo, Pupiiiiii!










Toimitsijapöytä oli tänään hereillä. Kolmikko Esa Reponen - Lasse Vuorinen - Petu Mattila hoiteli värkkejä ja aparaatteja konkarielkein. Kylkilahden ja Hiltusen kommunikaatio toimitsijapöydän suuntaan ja päinvastoin oli luonnollisen mutkatonta, etäistä mutta intiimiä.


Toimitsijapöydän puheenjohtaja.











Toisella kymmenminuuttisella Passe jatkoi karkumatkaansa. Lukemat näyttivät jo tähtitieteellisiltä. Kun kakkosjaksoa oli jäljellä 3:33, tilanne oli matemaattisesti viehättävän symmetrinen 20-40. Ja kolmosshow jatkui...

Puoliaikatulokseksi kirjattiin 23-53.

Kolmas jakso oli murheellinen. Se näytti samalta, kuin Hyvinkään Sveitsin lukio vastaan Torpan Pojat. Ei siitä sen enempää. Utrio sentään jaksoi tehdä töitä; nostella kippoja. Kilpisen Miikan tuomari Hiltunen puolestaan otti pieneen puhutteluun teemalla "Jos sulla on huono päivä, älä pura sitä muhun".

Kolmosjakso päättyi tilanteeseen 51-85.

Päätösneljännes pelailtiin. Ottelu kesti tunnin (!). Utrio pysyi tasollaan. Tänään toinen kova oli Joni Laitinen. Pistemiehet: Utrio (MVP) 38, Laitinen 23, Kilpinen 6, Niemi 4, Koivuniemi 3, Reponen 2 ja Suonpää 0. Mainintana: Utrio teki tasan öbauttiarallaa puolet joukkueensa pisteistä. Toisena mainintana: Joni Laitinen pelasi kauden parhaansa, mutta sitä ei saa kuulemma mainita, kun tämä koko peli ei kuitenkaan ollut ihan best of the rest.

PuB päättää kautensa tiistaina 26.3. klo 20.30 alkaen Hämeenkaaressa (HyPo). Ensi kaudella PuB pelaa 3. divisioonaa.