PuB vs. Warriors - viimeksi jänskättiin jatkoaikaa, mutta nyt pantiin Ojoisten Sateenkaarihallissa stadilaisporukkaa pataan oikein Suurella hansikkaalla

Kilpinen versus McBride.

PuB - Warriors

109-77 (53-43)

Helsinkiläinen Warriors saapui Ojoisten Sateenkaarihalliin revanssi mielessään. Tällä kertaa ei jatkoaikaa tarvittu.

Ensi jaksolla PuB onnistui kaikessa ja pisteiden teko jakautui tasaisesti. Kotijoukkueen kirkkaimpana tähtenä loisti Joe Nurmio, joka pussitti ykkösneljänneksellä 11 pistettä. Eetu Koivuniemi vastasi kolmosillaan valmentajakonkari McBriden osumiin, ja avauskymppi päätettiin ilahduttavassa tilanteessa 31–13.

Toisella neljänneksellä Warriors oli yhä McBriden kolmosten varassa. Pelimies kuroi 20 pisteen eron kymmeneksi. Muutoin vierailija oli kookkaalle kotijoukkueelle kovin heiveröinen, vaikkakin nuoret helsinkiläispelurit onnistuivat korinteossa sekä ahtaista paikoista että mielikuvituksellisista asennoista. PuB:n onnistui kuitenkin maltillisella syöttöpelillään, kolmosheitoillaan ja Miikka Kilpisen korilleajoilla säilyttää johtonsa puoliaikatauolle – hetkisen levolle käytiin tilanteessa 53–43.

Jälkimmäisellä puoliajalla ottelun ratkaisi joukkue, jonka pelaajamateriaali oli leveämpi: onnistujia löytyi viljalti. Ottelun arvokkaimman pelaajan tittelin ansaitsee tällä kertaa koko joukkue, mutta mikäli yksi on valittava, valitaan kaksi: Kilpinen & Nurmio. Mi$u jyräsi korin alla vastustamattomasti ja Dzhou teki korin milloin tahtoi, mistä tahtoi.

Lainaukset:

"Hyvä treeniviikko takana. Kuuntelemista ja sen myötä syntynyttä yhteisymmärrystä." -PuB-koutsi Harri Tuomi

"Numero 33. Nou ÄÄ ÄÄ, okei?" -Pekka Saros Warriorsin #33:lle tämän yritettyä häiritä PuB:n kaukoheittoja huutelemalla heittotilanteissa.

"He's fouling the shit outta me, man!" -Chauncey McBride Timo Teivaanmäestä tuomari Sarokselle.

"Kauden parasta viheltämistä." -Lassi Utrio ottelutapahtuman päätteeksi tuomariparille Saros - Matias Lehtinen.