torstai 3. marraskuuta 2011

PuB:n kakkonen sai Kalorimyllystä

PuB 2 - Kalorimylly

55-63 (36-33)

Punaportin Bluesin kakkosjoukkue haki viidettä perättäistä voittoa miesten eteläisen alueen 5. divisioonan kotiottelusta helsinkiläistä Kalorimyllyä vastaan.

Tarkkakätinen vierailija yllätti: Kalorimylly ryöväsi ensimmäiset sarjapisteensä Ojoisten koululta voittamalla PuB:n lukemin 63–55. Kotijoukkue jaksoi puoleenväliin saakka. Ottelussa 21 pistettä pussittanut Heikki Niemi ja 14 pinnaa sarakkeeseensa kirjauttanut Jani Postareff ahkeroivat pohjatyön ja yhdeksän pojon mies Touko Helanen viimeisteli kaaren takaa puoliaikatulokseksi 36–33 hämäläisille.

Kolmannen kymmenminuuttisen alkuhetket olivat PuB:lle synkeän mustat – huimalla heittoprosentilla osunut Kalorimylly kiskaisi vastustajastaan henkisen yliotteen painelemalla oitis 11–0-johtoon. Tästä ei hämeenlinnalaisporukka enää tolpilleen toipunut.