maanantai 14. marraskuuta 2011

PuB 2 kuittasi jännärin

Punaportin Blues 2 - Moving Up
69-64 (28-28)

Punaportin Bluesin kakkosjoukkue kohtasi miesten eteläisen alueen 5. divisioonan kärkipään kamppailussa helsinkiläisen Moving Upin. Nuori ja vauhdikas vierailija taisteli viimeiselle minuutille saakka, mutta sai lopulta taipua paremmalleen lukemin 69–64.

Kiihkeän fyysinen mittelö eteni puoliajalle (28–28) saakka tasaväkisenä. Jälkipuoliskon alkutahdit löi viidellä perättäisellä kolmosellaan karkumatkalle ampaissut Moving Up. Joukkue oli korinaluskahinoissakin väkevä – ja puolustuspään liikkumisessa.

Viimeisen neljänneksen päätösminuutilla kotijoukkue kuitenkin näytti mahtinsa: PuB:n korikunkku, 24 pisteen iltapuhteen ahkeroinut Jani Postareff nakutteli lähietäisyydeltä ja 11 pistettä ottelussa heittänyt Ville Reponen viimeisteli kotivoiton kolmosellaan neljänkymmentä sekuntia ennen loppuvihellystä. Myös 13 pinnan mies Lasse Vuorinen ja 11 pojoon yltänyt Heikki Niemi olivat pelipäällä.

Muut pistemiehet: Miika Koskinen 6 ja Matti Heikka 4.

"Jos tää olis ollu Space Jam, se olis menny."