tiistai 8. marraskuuta 2011

PuB:n voittoputki jatkuu

UJ Äiti – PuB
73–78 (39–41)

Miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa peli peliltä parantava Punaportin Bluesin edustusjoukkue haki kolmannen perättäisen voittonsa Urheilujoukkue Äidiltä Helsingistä. Fyysisen kamppailun ydinhahmoksi nousi sentteri Eetu Koivuniemi, joka pussitti loppuhetkillä ottelun ratkaisseen kolmen pisteen heiton.

Hämäläisjoukkue oli liikkeellä ilman korilinkoaan Lassi Utriota. Vastassa oli isoraamisia ja kokeneita kehäkettuja – muiden muassa ex-maajoukkuemies Martti Kuisma – jotka PuB:n onnistui pelkäämättömällä puolustuspelillään väsyttää puolitehoisiksi. Ottelu pysyi niukasti hämeenlinnalaisten hallinnassa puoliaikavihellykseen (39–41) saakka. Hyökkäyspäässä PuB pyrki korinaluskahinoihin, sillä kaukoheittopeli ei ottanut kulkeakseen.

Lähietäisyyksiltä vierailijan pelimiehet onnistuivatkin sitten kiitettävän laajalla rintamalla: Timo Turunen pussitti 18 pistettä, Ari Lehtola ja Mika Halttunen 14 mieheen. Miikka Kilpinen nakutteli 13 pinnaa ja Teemu Viertola kahdeksan.Tämän vierasvoiton avain olivat yksittäisten pelaajien onnistumisjaksot – kaikki yhdeksän miestä hoitivat oman tonttinsa yli odotusten.

Vaikka voittoputki onkin nyt auennut, kärsii PuB yhä harjoituksen puutteesta.– Puolustus oli laiskahkoa, mutta jaksoimme rutistaa vastustajaa enemmän. Fyysinen peli sopii meille. Nyt vielä kun saadaan treeneihin yhtä paljon jätkiä kuin peleihin, niin hyvä tulee, ennustaa pelaajavalmentaja Timo Turunen.