tiistai 2. lokakuuta 2012

PuB 2 kutsuu Faijat Kaareen


Punaportin Blues 2 - Lepy Faijat (Espoo)
Hämeenkaaressa pe 5.10.2012 klo 20.00

Tästä se alkaa - Punaportin Bluesin kakkosjoukkueen kolmas kausi koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonassa. Viime kaudella sarjanousu oli kutkuttavan lähellä - ratkaisu jäi viimeiseen runkosarjaotteluun - ja tällä kaudella otetaankin sitten hieman iisimmin; virallisena tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen.

Joukkueet

PuB 2:n C-lohko koostuu kymmenestä joukkueesta. Mukana ovat Järvenpään Nouseva Jorma, Puna-Salamat Helsingistä, Kori-80 Oldboys Keravalta, Basket Team Tikkurila Vantaalta, Isku-Basket ja Kuhat 2 Helsingistä, LePy Faijat Espoosta sekä Muki 2 ja PWA Helsingistä.

Kauteen valmistautuminen

Kauteen lähdetään perusteellisesti valmistautuneena: joukkue on ottanut tuntumaa niin Seminaarin koulun, Jukolan koulun kuin Hauhon yhtenäiskoulunkin pelialustoihin. Myös ykkösjoukkueen treeneissä Hämeenkaaressa on nähty kiitettävä kakkosjoukkue-edustus. Kapteeni Lasse Vuorisen mukaan porukalle ollaan hankkimassa kaksia verryttelypaitoja, mikä kielii joukkueen saumattomasta yhteenhitsautumisesta. Eikä tässä vielä kaikki, koripallokauden 2012-2013 kynnyksellä työstetyt videohaastattelut osoittavat, että hommaa ollaan nyt viemässä suurempaan suuntaan.

Rosteri

Millainen nippu valmentaja Petu "Big Dog" Mattilalla on käytössään? Aloitetaan lähtijöistä: Touko Helanen, Ville Reponen, Miika Koskinen ja Hese Niemi ovat nousseet ykkösjoukkueen riveihin, jota aukkoa on kovin hankala pikakonstein paikata - juuri siksi joukkueen tavoitekin on asetettu varsin maltilliseksi. Onneksi tulopuolellekin saadaan merkintöjä: Igor Jacovic ja tuomaripiireissä tunnettu Antti Ruponen vahvistavat alkavalla kaudella PuB kakkosta, jonka rosteri näyttää täten kokonaisuudessaan tältä:

PuB 2 kaudella 2012-2013.

Kaksitoista pelaajaa ja valmentaja (#15), joka astuu parketille heti kun loukkaantunut jalka sen sallii. Tässä porukassa on riittävästi kokoa ja kaukoheittovoimaa tavoitteen saavuttamiseksi. Yksityiskohtaisemmat analyysit avausottelun viisikkospekulaatiosta ja pelimiesten vahvuuksista löydät, kun klikkaat itsesi videohaastattelukanavalle!

Uusi kotisali

Omanlaisensa muutostekijä on kotisalin vaihtuminen. Enää ei marraskuun pimeillä vaelleta Ojoisten koulun kokkelipölyluolaan, ei, sillä nyt temmelletään hieman suuremmalla areenalla - legendaarisessa Hämeenkaaressa, jossa taatusti riittää istumatilaa faneille sukulaisineen. Kenttäpinta-ala on selkeästi aikaisempaa suurempi, joten juoksukunnon on oltava kohdallaan. Ja onhan se - kesän aktiivisten henkilökohtaisten harjoitteiden jäljiltä!

Tule Hämeenkaareen todistamaan PuB 2:n kaudenavausta espoolaista LePy Faijat -miehistöä vastaan perjantaina 5.10. klo 20. Ja jotta pääset jo etukäteen mahdollisimman syvälle peliin, tutustu kapteeni Lasse Vuorisen ajatuksiin mm. kotisalista ja unelmien persuviisikosta Hämpton City Basketballin uunituoreella videokanavalla!

Nähdään matseissa!

Kalle Manninen
Hämpton City Basketball
Twitter HashTag: #HCBball
Twitter: @ManniMozzarella