lauantai 16. marraskuuta 2013

Jampan Kassiritarit puolusti Järvenpäässä Punaportin Bluesin polvilleen




JaKaRi - PuB

106-72 (58-35)






Sarjataulukon nelospaikalla majaileva Punaportin Bluesin edustusjoukkue teki pikkujouluretken M3D-otteluun Järvenpäähän. Tappioton sarjakärki Jampan Kassiritarit otti omansa näytöstyyliin.


Ensimmäisen neljänneksen (26–21) pysyi kyydissä, mutta jo toisella tuli noutaja. Fyysisen jytkyjoukkueen aggressiivinen puolustuspeli ei jättänyt hämäläisille sananvaltaa, ja puoliaikatauolle poistuttiin lukemissa 58–35.

Paitsi pätevää puolustamista, nousijaehdokas esitteli myös erehtymätöntä heittopeliään – kuula upposi sukkaan kaikilta etäisyyksiltä. Kassiritareilla oli kaksi tasavahvaa viisikollista pelureita ja ryhdikäs työmoraali. Joukkue ei antanut armoa. Se puolusti kaikki syöttölinjat mahdottomiksi. 

PuB:n hyökkäys ei saanut pidettyä palloa elossa, eivätkä pallolliset miehet uskaltaneet tehdä vaarallisia aloitteita. PuB:n peli solmuuntui ja sen myötä halukin hävisi. Koettelemus sai valmentaja Harri Tuomen mietteliääksi:

– Vanhalla systeemillä ei pärjätä, se nähtiin nyt. Tarvitsemme kaikki miehet mukaan ja lisäksi uskon uuden systeemimme toimivuuteen.

Hämäläisjengi kohtaa tiistaina 19.11. Hämeenkaaressa klo 20 alkavassa ottelussa helsinkiläisen lohkokolmosen Malibun. Otteluun on vapaa pääsy.

Pistemiehet: Lassi Utrio 26, Ari Lehtola 18, Miikka Kilpinen 17, Eetu Koivuniemi 5, Igor Jacovic 3, Matias Suonpää 2 ja Ville Reponen 1.