tiistai 11. maaliskuuta 2014

Punaportin Blues kellisti sarjakärjen

PuB - JaKaRi
89-73 (40-44)

Kolmosdivarin kärkikamppailu oli aluksi tiukka. Toisella puoliajalla kentällä olikin enää sitten vain yksi joukkue. April Madness -nälkäinen kotijoukkue.

Avaukseen Joe, Eetu, Lassi, Ari ja Mi$u. Koko ensimmäinen neljännes molemmilta joukkueilta hieman hermostunutta menoa. Isojen miesten rymistelyä. Yksi tuomari. Timo Teivaanmäelle nopeat kolme virhettä. Suruhymiö. Majuri Utrio pitää joukkuetta pystyssä. Jakso kotijoukkueelle 22-19.

Toinen kymmenminuuttinen. Valopilkku Ari Lehtola, joka osuu aina, kun peli on vaikea ja tasainen. Nytkin. Pari kolkkia. Mutta: Kassiritarit ei erehdy mistään. Kaikki uppoavat. Puoliajalle tilanteessa 40-44. Hämeenkaaressa yleisöennätys - useita kymmeniä sieluja.

Kolmas neljännes. Mi$u Kilpinen: 49-48! Sen jälkeen kolme sanaa sulle: Majuri Utrio. DZHOU (Nurmio). 63-53. Vastustajan ukko loukkaa jalkansa. Kylmää. Harmi homma JaKaRi:lle, sillä kyseessä on nro 10, joukkueen paras pelaaja, "Salo" nimeltään. Tämä kymppi päätetään tilanteessa 68-58.

Päätösjaksolla toinenkin vastustajan ukkeli loukkasi jalkansa. Viidellä mentiin, siis. Dzhou palkitsi asian kolmosella. Tässä on sulle ottelun lopun hästäki: #MajuriUtrio. Päättele loput. Ai niin, tällä päätösjaksolla JaKaRi pidettiin siinä 58 pisteessä viiden minuutin ajan. Suomeksi: JaKaRi ei tehnyt yhtä ainutta koria viiteen minuuttiin. Tämän faktan minulle lausui kakkospupin J-Hawk Haukka takaani miltei täpötäydestä katsomosta. Aika möygevä meisseli.

Pistemiehet: Utrio 31, Nurmio 21, Lehtola 15, Misu 8, Timo Teivaanmäki 5, Eetu Koivuniemi 5, Mike Vonsick 2, Taavi Uke 2, Matias Suonpää ja Ville Reponen. MVP: koko joukkue.