Reponen ja Lehtola ilmiliekeissä Espoossa - Punaportin Blues kiipesi ykköspaikalle

Malibu - PuB
63-82 (34-40)

Oli piikkipykälää tarjolla maanantai-illan myöhäisottelussa Espoossa... Sekös PuB:lle kelpasi!

Vain seitsemällä miehellä reissannut PuB järjesti heti avausjaksolla melkoisen kori-ilottelun, jonka tirehtöörinä hääräsi viisi kolmosta peräjälkeen nakellut Ari Lehtola. Pelimies hoksasi kotijoukkueen koettavan paikkapuolustusta – ja rankaisi oitis. Lassi Utrio oli niin ikään pelipäällä tällä ensimmäisellä kymmenminuuttisella, joka päättyi hämäläisille 25–16.

Lehtolan tuhotyöstä viisastunut Malibu vaihtoi miespuolustukseen ja pääsi peliin mukaan. Toisen jakson kotijoukkue vei yhden kolmosen erolla (18–15), mutta Ville Reposen pysäyttäjäksi ei Malibusta tänään ollut. Takamies Reponen pelasi kauden parhaan pelinsä halliten tapahtumia molemmissa kenttäpäädyissä: puolustaminen oli tinkimätöntä ja hyökkäyspäässä kolmen pisteen heitto osui neljästi.

Puoliajalla PuB johti 40–34, mutta sai niukkaa piste-eroa reippaasti kasvatetuksi voittamalla jälkipuoliskon kumpaisenkin jakson. Läpi ottelun koreja urakoinut Utrio ja vikkelästi reagoinut Michael Vonsick – unohtamatta PuB:n pistekunkku Lehtolaa – olivat voittajajoukkueen kakkospuolikkaan valopilkkuja.

PuB:n pistemiehet: Lehtola 27, Utrio 26, Reponen 17, Miikka Kilpinen 10, Eetu Koivuniemi 2, Vonsick ja Matias Suonpää.

"Reposen Ville oli tänään todella hyvä."