sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Wartti Circuksen nuorukaiset tekivät PuB:n kakkosesta muussia Vartiokylän yläasteella Stadissa

Wartti Circus
vs.
PuB 2
58-52 (33-20)


Kakkospubi matkasi Stadiin hakemaan kalenterivuoden avausvoittoaan. Nyt olisi jo korkea aika vohkia pojot.

Alkutilanne on hankala. Big Daddy J puuttuu, Nuori Aleksi Tuomi puuttuu, Hirmumyrsky Hillo puuttuu, Touko puuttuu... Tarvitaan voimaannuttava runo. Se saapuu jo heti kello yhden jälkeen, matkan alkumetreiltä tien päältä. Ottelun alkuun on kaksi tuntia aikaa.

("Nimetön 14")


viime reissussa kirjoitin lumeen nyt pöly maata peittää
ei enää voi valkeaan hankeen iso koira vettään heittää


-coach bigdog 9.3.2014

Kapteeni Vuorinen korostaa vakituisten vastuunkantajien panosta ja muistelee edellisessä kohtaamisessa tykittämäänsä kolmeakymmentäkahta pistettä, arvelee erityisvartioinnin olevan kohtalonsa tänään. Coach Sikakoira on ottanut eilen penkkiä, joten olo on tiedostava ja vahva. Vuorisen mielestä olisi aika esitellä warttilaisille Power Duo Vuorinen - Mattila. Mattilan mielestä on hyvä, jos Power Duo selviää alle kymmenellä pallonmenetyksellä. Tämä on tätä leppoisaa jutustelua matkalla kohteeseen...


Ego on B.I.G. / rullaa reikä päässä D.O.G. / aa-a-a-a!










Runo on ilmaisukeinona riittämätön. Tarvitaan raakaa, alkuvoimaista energiaa. Laavaa. Nukleus. Ydinpaukku. Vielä toistaiseksi kalenterivuotta 2014 voitoitta rullaava PuB 2 kiskaisee automatkalla ässän hihastaan. J-Hawk alkaa beatboxata spontaanisti - ja nyt Sikakoira sylkee biitin päälle!


BigDog freestyle

mä räppään niin kauan /
kun mun henki kulkee

sä et levaria saa /
kun Koira sulkee

jos eteen tuut kun mä korille ajan /
tiedät et oot ylittänyt tietyn rajan

mä oon isoin koira ja mä määrään säännöt /
korin alla voitan kaikki väännöt

Iso Koira haukkuu
Iso Koira puree
Ja tähtää aina ylös
Niin Kuin Pavel Buree

Iso Koira
Auuuuuuuuuu!
Iso Koira
Auuuuuuuuuu!
Iso Koira
Auuuuuuuuuu!


"Kukaan ei rimmaa niin ku Sikakoira. Ei kukaan."










Otteluraportti


Ottelun ensi puoliskolla PuB antoi Wartille liiaksi etumatkaa, jota oli mahdotonta kuroa kiinni. Ottelussa 21 pistettä heittäneen Lasse Vuorisen johdolla PuB vei päätösjakson kymmenellä pojolla. Prässipuolustuskin toimi kuin ajatus, mutta loppuvihellys katkaisi hyvin alkaneen kirin.

Bonusmateriaali: Kaius Karjun reisi revähti, Pena heitti yhden kolmosen ja Rupomies oli ok. Erien tulokset muodostuivat seuraavasti: ensimmäinen 18-10, toinen 15-10, kolmas 15-12 ja neljäs 10-20.

Seuraava ottelu: maanantaina 10.3. klo 20.15 Sateenkaarihallissa, jonne saapuu vastustajaksi Wartti Vanhat Starat. Kalenterivuoden ensimmäinen voitto on taas otettavissa!